MEDEDELING voor 14 november 2020

In de drie kerken van onze Vijf Heiligen Parochie vieren we al enige tijd met maximaal 30 kerkgangers.

Uit ervaring blijkt dat dit aantal zelden wordt overschreden. Vanaf nu tot Kerst hoeft u niet meer vooraf te bellen of mailen.
Inschrijven bij binnenkomen is wel nodig.

Voor de kerstvieringen zoeken we naar een manier om onze vaste kerkgangers in ieder geval te kunnen laten deelnemen aan een van de geplande vieringen. We houden u hier via nieuwsbrief, 't Carillon en Rondom de Toren van op de hoogte.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via info@naardekerk.nl of bel 0162-682303.

Dank voor uw begrip

20160212dameskoorAA1Dameskoor Terheijden

Het dameskoor Terheijden is opgericht op 17 februari 1966 en bestaat dus 50 jaar. Samen met Jos Horbach vormt Heino Vergouwen de muzikale leiding van het koor. Regelmatig verzorgt het dameskoor de liturgie in de zaterdagavondviering met haar zang. Daarnaast zingen de dames ook bij uitvaarten, huwelijken en jubilea.

Achtergrondinformatie

Dameskoor Antonius Abt In de eerste jaren bestond het koor uit zo'n 15 leden, waarvan 7 zusters uit het toenamlige nonnenklooster aan de Markstraat. De laatste jaren is het koor uitgegroeid tot een koor met 29 leden. Het koor repeteert gezamenlijk met het herenkoor Antonius Abt. Elke woensdagavond van 20.00 uur tot 21.30 uur in de parochiekerk H. Antonius Abt van Terheijden. Tijdens de wintertijd van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Wilt u een keer komen kijken, dan bent u van harte welkom. Misschien kunnen we u als toekomstig lid verwelkomen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de dirigent door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.