MEDEDELING voor 14 november 2020

In de drie kerken van onze Vijf Heiligen Parochie vieren we al enige tijd met maximaal 30 kerkgangers.

Uit ervaring blijkt dat dit aantal zelden wordt overschreden. Vanaf nu tot Kerst hoeft u niet meer vooraf te bellen of mailen.
Inschrijven bij binnenkomen is wel nodig.

Voor de kerstvieringen zoeken we naar een manier om onze vaste kerkgangers in ieder geval te kunnen laten deelnemen aan een van de geplande vieringen. We houden u hier via nieuwsbrief, 't Carillon en Rondom de Toren van op de hoogte.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via info@naardekerk.nl of bel 0162-682303.

Dank voor uw begrip