Wij zoeken:
Bestuurslid parochiebestuur

Overheid

Postbus 51 wijzigt in Rijksoverheid

De naam Postbus 51 wijzigt in Rijksoverheid. Burgers met vragen aan de Rijksoverheid kunnen nu bellen met de informatielijn via het nieuwe telefoonnummer 1400.

Aan de informatievoorziening van de Rijksoverheid verandert verder niets. Die blijft vragen van burgers beantwoorden via telefoon en e-mail en campagnes voeren via onder meer radio- en tv-spotjes. Met de naam- en nummerwijziging wil de Rijksoverheid de herkenbaarheid voor burgers vergroten. Eerder is al één rijkslogo in gebruik genomen en zijn de websites van ministeries opgegaan in www.rijksoverheid.nl. In de communicatie wordt de naam Postbus 51 wordt nu niet meer gebruikt. Aan het eind van de tv-spots wordt de naam Postbus 51 vervangen door Rijksoverheid. De bekende ‘jingle’ rond de radio- en tv spots blijft wel dezelfde.