Even bijpraten over het Vormsel
Han Geppaart,pw

Zes jonge mensen uit de Vijf Heiligen Parochie heb 'ja' gezegd om aan te sluiten bij de vormselvoorbereiding. Vanaf 4 september volgens zij met andere kinderen het project: God gaat altijd met je mee.

Aan het begin van het schooljaar hebben de jongens en meisjes uit de Vijf Heiligen Parochie een uitnodiging ontvangen om hun vormsel te krijgen. Vooraf aan deze belangrijke gebeurtenis gaan ze zich voorbereiden bij de Nazarethparochie en de parochie OLV ten Hemelopneming (die overigens vanaf 1 januari 2019 samengaan in de Parochie H. Maria Magdalena).

Lees meer...

Wat kan ik doen als vrijwilliger?

In de parochie wordt op alle dagen van de week veel werk verzet door vrijwilligers. Dat varieert van het verzorgen van de bloemversiering in de kerken tot het verzorgen van het parochieblad, van het zingen in een van de parochiekoren tot het besturen van de parochie, van secretariaatswerkzaamheden tot het onderhouden van de website.

Teveel om in deze informatie op te noemen. Het is dus belangrijk dat voldoende mensen zich blijven inzetten om de parochie een levende vitale gemeenschap te laten zijn. Wil jij hier ook aan bijdragen? Neem dan contact op met een van de leden van het pastoraal team of bij het centraal secretariaat van de parochie.

Aanmelden als vrijwilliger klik hier!

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met het parochiekantoor, Kerkstraat 6 te Made, tel. 0162-682303, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie Ok