Wat kan ik doen als vrijwilliger?

In de parochie wordt op alle dagen van de week veel werk verzet door vrijwilligers. Dat varieert van het verzorgen van de bloemversiering in de kerken tot het verzorgen van het parochieblad, van het zingen in een van de parochiekoren tot het besturen van de parochie, van secretariaatswerkzaamheden tot het onderhouden van de website of het deelnemen aan een werkgroep.

Teveel om in deze informatie op te noemen. Het is dus belangrijk dat voldoende mensen zich blijven inzetten om de parochie een levende vitale gemeenschap te laten zijn. Wil jij hier ook aan bijdragen? Neem dan contact op met een van de leden van het pastoraal team of bij het centraal secretariaat van de parochie.

Aanmelden als vrijwilliger klik hier!

Voor meer informatie over het vrijwilligerswerk kunt u contact opnemen met het parochiekantoor, Kerkstraat 6 te Made, tel. 0162-682303, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Openingstijden

tegel openingstijden glasinloodDe Vijf Heiligen Parochie is gastvrij. U bent welkom voor viering, ontmoeting en gesprek met pastorale beroepskrachten en vrijwilligers. Op het parochiecentrum en de parochiekantoren maakt u afspraken en regelt u zaken die de kerk betreffen.
Voor plannen van uitvaarten en verzoeken tot ziekenzalving belt u met 06 51 49 00 11

Parochiecentrum Vijf Heiligen Parochie
Kerkstraat 6
4921 BB Made