MEDEDELING voor 14 november 2020

In de drie kerken van onze Vijf Heiligen Parochie vieren we al enige tijd met maximaal 30 kerkgangers.

Uit ervaring blijkt dat dit aantal zelden wordt overschreden. Vanaf nu tot Kerst hoeft u niet meer vooraf te bellen of mailen.
Inschrijven bij binnenkomen is wel nodig.

Voor de kerstvieringen zoeken we naar een manier om onze vaste kerkgangers in ieder geval te kunnen laten deelnemen aan een van de geplande vieringen. We houden u hier via nieuwsbrief, 't Carillon en Rondom de Toren van op de hoogte.

Wilt u meer informatie? Neem contact op via info@naardekerk.nl of bel 0162-682303.

Dank voor uw begrip

blasiuskoorDameskoor Blasius

Sinds 1 mei 2008 bestaat het dameskoor van de voormalige Blasiuskerk. Het koor repeteert elke donderdagavond in cultureel centrum 'De Mayboom' in Made.

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Kom dus gerust eens kijken op een donderdagavond.

Achtergrondinformatie

De repetitie begint om 19.00 uur tot 20.30 uur en begint altijd met het opwarmen van de stemmen. Na het inzingen is het tijd om nieuw repertoire in te studeren of bestaand repertoire nog eens goed door te nemen. Zeker op de donderdag voorafgaand aan een viering, nemen we alles nog eens grondig door. Tegen het eind van de repetitie wordt er altijd een lied gezongen dat het gehele koor goed kent, zodat iedereen om 20.30 uur zingend naar huis gaat.