Aangepaste openingstijden

Gedurende de Lockdown zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

De parochie is vitaal te noemen en werkt volgens een eigentijds kerkelijk beleidsplan. In de Vijf Heiligen Parochie zijn ruim 600 vrijwilligers actief binnen 120 werkgroepen, stuurgroepen en koren. Bestuurders, pastores en parochianen hebben tijdens verschillende bijeenkomsten de doelstellingen voor onze parochie geformuleerd.