Aangepaste openingstijden

Gedurende de Lockdown zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Vertrouwenspersonen

De Vijf Heiligen Parochie is een Rooms Katholieke geloofsgemeenschap, gevestigd te Made. De parochie omvat de kernen Terheijden, Wagenberg, Made en Hooge Zwaluwe.

Het bevoegd gezag berust bij de door de bisschop aangestelde pastor/parochieadministrator, Marc Lindeijer die daarbij ondersteund wordt

• door twee pastorale beroepskrachten t.w. Kapelaan Lucio Ballester en mevr. G. v.d. Korput, als pastoraal werker op vrijwillige basis. Mevr. Jolanda van Bragt is binnen de organisatie werkzaam als parochie-assistente. Het gaat dan om verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het pastoraat.
  • door het parochiebestuur, door de bisschop benoemd. Het bestuur beheert geld en goederen en schept de zakelijke en materiële voorwaarden voor de uitvoering van het pastoraat. Ook adviseert het bestuur het pastoraal team inzake pastoraat.

Daarnaast zijn er diverse werkgroepen van vrijwilligers actief in de parochie.

Het pastoraal team is verantwoordelijk voor het maken van het pastoraal (meerjaren)plan. Dit wordt in goede samenspraak en samenwerking met het parochiebestuur vastgesteld. Zo mogelijk en nodig worden ook vrijwilligers bij dit gesprek betrokken.
Het parochiebestuur stelt een meerjarenbegroting op en legt deze voor aan de bisschop.

Het bestuur van de Vijf Heiligen Parochie heeft twee vertrouwenspersonen aangesteld, een vrouw en een man. Zodat een melder terecht kan bij iemand waarbij hij/zij zich het best op zijn/haar gemak voelt.
Beide vertrouwenspersonen zijn goed op de hoogte van de organisatie van de Vijf Heiligen Parochie. De vertrouwenspersonen zijn interne vertrouwenspersonen, aangesteld door het bestuur van de Vijf Heiligen Parochie.

De vertrouwenspersonen en hun bereikbaarheid zijn:

Mevr. Nellie v.d Made
Telefoon: 0162-460195

Dhr. Guus Neefs
Telefoon: 0162-686369/06-16637918

Meer informatie lees je in het pdf-document Vertrouwenspersoon.