VANAF 1 JULI WEER REGULIERE WEEKENDVIERINGEN

Weekendvieringen

Elk weekend – behoudens uitzonderingen - wordt er in elk van onze drie kerken, (de H. Antonius Abtkerk, de H.Gummaruskerk en de H. Bernarduskerk) een viering houden. Bij meerdere gelegenheden zal er één weekendviering in één van de kerken van de parochie zijn: Goede Weekviering, e.a. Het streven is om elk weekend in de parochie minstens éénmaal de eucharistie te vieren. Op alle drie de kerken staan de aanvangstijden vermeldt.

Zie ook de Agenda op deze site of raadpleeg huis aan huisblad 't Carillon of rondom de toren voor intenties en extra diensten.

Made

Zondag om 09.30 uur

Terheijden

Iedere zaterdagavond om 19.00 uur
Bijzondere vieringen (o.a. Pasen, Pinksteren) is de viering op zondagochtend
Iedere maandagochtend om 10.30 uur is er een viering in het verzorgingshuis Antonius Abt, maar ook mensen die niet in het huis wonen zijn welkom. In mei en oktober wordt er in deze viering het rozenkransgebed gebeden.

Wagenberg

Zondag om 09.30 uur
In mei en oktober wordt er in deze viering het rozenkransgebed gebeden.