Vormsel

tegel vormsel glasinlood

Alle vormelingen in onze parochie nodigen wij uit om aan te sluiten bij het vormselproject ‘God gaat altijd met je mee’ van de parochie Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in Prinsenbeek en de Nazarethparochie in Breda.

Voorwaarden en kosten

Er zijn twee voorwaarden waaraan u en uw zoon of dochter moeten voldoen om het Vormsel te kunnen ontvangen.
1. Uw zoon of dochter moet gedoopt zijn.
Als uw zoon of dochter nog niet gedoopt is, maar wel graag het sacrament van het Vormsel wil ontvangen, neemt u tijdig contact op met het secretariaat of het pastoraal team: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te vragen naar de mogelijkheden. Omdat dan ook de 1e H. Communie nog niet ontvangen is, zal dit aan de orde komen.

2. Bijdragen in de kosten.
Wanneer u de minimum parochiebijdrage (€ 132,00 per gezin per jaar) betaalt zijn er aan de voorbereiding geen kosten verbonden. Wanneer u wel parochiebijdrage betaalt, maar minder dan het gestelde minimum, wordt u verzocht het verschil bij te betalen. De kosten voor de bijeenkomst ‘Lopend Vuurtje’ zullen door de parochie worden betaald. Meer informatie over de parochiebijdrage, klik op Tarieven.

Meer informatie of aanmelding

Meer informatie over het Vormsel en aanmelden leest u op de website van de Parochie Maria Magdalena: https://parochiemariamagdalena.nl/vormsel/

Of neem dan contact op met Vijf Heiligen Parochie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0162-682303. Het pastoresteam en onze vrijwilligers staan graag voor jullie klaar!