Aangepaste openingstijden

Gedurende de Lockdown zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Gebedsintenties

tegel gebedsintenties glasinloodEen vertrouwd gegeven is: het leven deelt van alles uit en de mensen willen er uitdrukkelijk aandacht aan schenken in de vieringen.

De zorgen, de dankbaarheid voor een jubileum, het gedenken van overledenen: hiervoor kunt u een intentie opgeven.

U kunt terecht op de parochiekantoren of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten intentie € 11,00