Coronarichtlijnen per 11 oktober 2020

Zoals u overal om u heen hoort, worden op allerlei gebieden de maatregelen rond Corona aangescherpt.

In afwachting van nieuw overleg gelden de volgende regels:

• Voorlopig niet meer dan dertig gelovigen bij een viering,
    exclusief bedienaren
  • Aanwezigen dragen een mondkapje bij het binnengaan en verlaten van
    de kerk;
    gebruik in de banken is niet verplicht (richtlijnen van de overheid)

Wat al gold en uitdrukkelijk blijft gelden:

• Voorzang vindt plaats door een cantor of enkele zangers
  • Samenzang is niet toegestaan

Om deel te nemen aan de vieringen wordt u verzocht u vooraf aan te melden via het parochiekantoor, liefst via info@naardekerk.nl en als dat niet mogelijk is telefonisch; 0162-682303.

Dank voor uw begrip

Gebedsintenties

tegel gebedsintenties glasinloodEen vertrouwd gegeven is: het leven deelt van alles uit en de mensen willen er uitdrukkelijk aandacht aan schenken in de vieringen.

De zorgen, de dankbaarheid voor een jubileum, het gedenken van overledenen: hiervoor kunt u een intentie opgeven.

U kunt terecht op de parochiekantoren of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten intentie € 11,00