Aangepaste openingstijden

Van 4 januari 2021 tot 20 januari 2021 – gedurende de Lockdown – zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

In gesprek

Telefonisch of in een gesprek bij u aan huis of op de pastorie maken wij graag tijd voor contact met u.

Mocht u eens willen praten met pastoor Marc Lindeijer sj, kapelaan Lucio Ballester en pastoraal werkster Giny van der Korput neem dan contact op met onze Vijfheiligen Parochie via 0162-682303 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kapelaan Lucio Ballester is ook bereikbaar onder telefoonnummer 06-4414-4880 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.