VANAF 1 JULI WEER REGULIERE WEEKENDVIERINGEN

Aangepaste openingstijden

tegel openingstijden glasinlood

Ook als Vijf Heiligen Parochie nemen we onze verantwoordelijkheid rond het Coronavirus.

Onze parochiekantoren zijn gesloten zo lang als de situatie in Nederland en de wereld dit gebiedt.

Voor al uw vragen en administratieve zaken zijn wij bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor dringende zaken als uitvaarten en ziekenzegen blijven we uiteraard bereikbaar via tel. 06-5149 0011.

Pas goed op uzelf en op elkaar! Houd moed!