Aangepaste openingstijden

Gedurende de Lockdown zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Jaarverslag 2019

Algemene toelichting bij de jaarrekening 2019 van de Vijf Heiligen Parochie

Het jaar 2019 sluit af met een negatief exploitatietekort van € 37.129,-- (het jaar 2018 gaf een negatief resultaat van €36.962,--. Het eigen vermogen is in 2019 afgenomen van € 772.471 naar €735.341.

Ook dit jaar zijn we weer heel veel dank verschuldigd aan onze administrateur en aan al onze vrijwilligers die zich belangeloos inzetten om ervoor te zorgen dat onze administratie helemaal bij is. Zonder deze vrijwilligers zou het moeilijk zijn om een organisatie als een parochie draaiend te houden.

Voor het jaar 2020 voorzien we weliswaar lagere personeelslasten maar de trend van de laatste jaren leert ons dat we ook met lagere inkomsten rekening moeten houden.

Made, 30 juni 2020

Ad van Alphen, Penningmeester Vijf Heiligen Parochie