VANAF 1 JULI WEER REGULIERE WEEKENDVIERINGEN

Communicanten stellen zich voor tijdens kennismakingsviering

Kennismaking Communie 2019

Op zondagochtend 17 februari stelden 43 kinderen zich voor tijdens de kennismakingsviering in de H. Bernarduskerk Made.

In deze Woord en Communieviering hebben we kennis gemaakt met de kinderen die dit jaar in onze kerken hun 1e H. Communie gaan doen. En daar zijn ze dan......43 zonnetjes met de namen van de kinderen die in mei hun eerste Heilige communie gaan ontvangen! Veel succes met de voorbereidingen voor de grote dag!