Aangepaste openingstijden

Van 4 januari 2021 tot 20 januari 2021 – gedurende de Lockdown – zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Aangepaste openingstijden parochiekantoren

parochiekantoor Made

Van 1 januari 2021 tot 20 januari 2021 – gedurende de Lockdown – zijn de kantoren zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden.

Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt wel een afspraak maken en ons altijd bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0162-682303