Aangepaste openingstijden

Van 4 januari 2021 tot 20 januari 2021 – gedurende de Lockdown – zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Mini herdertjestocht in Vijf Heiligen Parochie

herdertjestocht 2

Om toch als parochie een beetje bij u te zijn, kunt u in de kerstspecial van Omroep Drimmelen een mini-herdertjestocht volgen. Met mini-herders, mini Maria etc.

De moeite waard om te kijken! De hoofdrollen zijn voor de kinderen, meest neefjes en nichtjes, want dat maakt het in Coronatijd makkelijker werken. Uiteraard hebben ook leden van het pastoraal team hun medewerking verleend. Met veel dank aan Omroep Drimmelen.

Stem tijdens de kerstdagen eens af op de kerstspecial. Omroep Drimmelen kunt u online en via televisie/kabelkrant bekijken. Ook zo komt de parochie een beetje dichter bij u.....

herdertjestocht 1