Aangepaste openingstijden

Van 4 januari 2021 tot 20 januari 2021 – gedurende de Lockdown – zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Vanaf 1 juli 2020 weer reguliere vieringen in onze Vijf Heiligen Parochie

Vanaf het weekend van 4 en 5 juli mogen we met 100 mensen vieren. In Made en Wagenberg geeft de kerk ruimte voor 100 kerkgangers. In de kleinere kerkelijke ruimte van Terheijden zal ook dan 30 personen de limiet blijven.

In dit weekend starten we ook weer de reguliere vieringen in de H. Antonius Abt kerk (zaterdag 19.00 uur) de H. Gummaruskerk en de H. Bernarduskerk. (Allebei deze kerken zondag 9.30 uur). Uiteraard onder bijzondere voorwaarden en geheel volgens de maatregelen van het RIVM. Omdat deze aantallen de normale bezetting niet overschrijden hoeft u zich niet meer vooraf aan te melden.

Genummerde kaarten

Bij binnenkomst in de kerk liggen er genummerde kaarten, u wordt verzocht hierop uw naam en telefoonnummer te vermelden. Deze gegevens worden na 3 weken vernietigd en alleen gebruikt om bij eventuele ziektemelding te achterhalen wie er in de viering was. We verwachten dat in alle drie de kerken de mensen die willen meevieren ook een plaatsje hebben binnen de grenzen van de genoemde aantallen. Dank voor uw begrip en graag tot ziens in een van onze kerken.

Bestuur en pastoraal team Vijf Heiligen Parochie

Eerdere berichtgevingen: