Aangepaste openingstijden

Van 4 januari 2021 tot 20 januari 2021 – gedurende de Lockdown – zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Pinksterestafette door het bisdom Breda: parochies geven het vuur door

Tijdens de Pinksterestafette, gestart op Eerste Pinksterdag in de kathedraal van het Bisdom Breda, trekt het pinkstervuur in estafettevorm langs de parochies van het bisdom. De parochies schrijven elkaar geloofsbrieven waarin ze elkaar versterken in hun geloof.

20200616 pinksterestafetteOp dinsdag 16 juni kwamen Federico Ceriani, pastoor en Egbert Bornhijm, diaken van de St. Elisabethparochie de geloofsbrief van hun parochie en het Pinkstervuur naar onze Vijf Heiligen Parochie brengen. In de Mariadagkapel van de H. Bernarduskerk in Made kreeg het vuur een plaats en was er ruimte voor een kort gebed.

Geloofsbrief

Daarna gingen Nel, Ans, Fien, Ria, Anton, Elly, Geerten en Marc met elkaar in gesprek en stelden zij de geloofsbrief op van de Vijf Heiligen Parochie. Deze brief werd samen met het pinkstervuur op donderdag 18 juni doorgegeven aan de Augustinusparochie in Breda-Noord/Teteringen.

20200616 pinksterestafette 1

Lees de geloofsbrief van de Vijf Heiligen Parochie