Coronarichtlijnen per 11 oktober 2020

Zoals u overal om u heen hoort, worden op allerlei gebieden de maatregelen rond Corona aangescherpt.

In afwachting van nieuw overleg gelden de volgende regels:

• Voorlopig niet meer dan dertig gelovigen bij een viering,
    exclusief bedienaren
  • Aanwezigen dragen een mondkapje bij het binnengaan en verlaten van
    de kerk;
    gebruik in de banken is niet verplicht (richtlijnen van de overheid)

Wat al gold en uitdrukkelijk blijft gelden:

• Voorzang vindt plaats door een cantor of enkele zangers
  • Samenzang is niet toegestaan

Om deel te nemen aan de vieringen wordt u verzocht u vooraf aan te melden via het parochiekantoor, liefst via info@naardekerk.nl en als dat niet mogelijk is telefonisch; 0162-682303.

Dank voor uw begrip

Vijf Heiligen Parochie is op zoek naar 2 kosters (m/v)

In de kerk van de H. Gummarus te Wagenberg en in de kerk van de H. Antonius Abt in Terheijden zijn we op zoek naar kosters (m/v). Het betreft om twee vrijwillige functies waar het belangrijk is dat u flexibel bent, graag met anderen samenwerkt en zich wil inzetten voor onze gemeenschap.

De Vijf Heiligen Parochie heeft 3 kerken: H. Bernarduskerk in Made, H. Gummaruskerk in Wagenberg en H Antonius Abtkerk in Terheijden. Voor H. Gummaruskerk in Wagenberg en H Antonius Abtkerk in Terheijden zijn wij op zoek naar:

Koster H. Gummaruskerk te Wagenberg (m/v)
U verzorgt in samenspraak met de andere kosters voor de wekelijkse zondagsviering en voor de viering van de hoogfeesten in de H. Gummaruskerk te Wagenberg. In Wagenberg gaat u in samenspraak met de andere kosters meedraaien in een dienstenrooster.

Koster H. Antonius Abtkerk in Terheijden (m/v)
U verzorgt in onderling overleg voor de wekelijkse zaterdagavondviering en voor de viering van de hoogfeesten in de kerk van de H. Antonius Abt in Terheijden. In Terheijden zal in onderling overleg met de huidige koster bekeken worden wanneer u uw taken kunt vervullen.

Heeft u interesse in de functie van koster of kent u iemand die deze functie graag zou willen vervullen, neemt u dan contact op met het secretariaat van de Vijf Heiligen Parochie.

Pastoraal Team en Parochiebestuur Vijf Heiligen Parochie.