Aangepaste openingstijden

Gedurende de Lockdown zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Formulieren aanvraag/invullen

In deze rubriek kun je een aantal verschillende formulieren vinden.
Kies één van de formulieren uit het onderstaand menu. Voor meer informatie ga naar HOME en klik op de betreffende tegel.

Voor meer informatie over de formulieren of het aanmelden?

Neem dan contact op met de Vijf Heiligen Parochie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar tel. 0162-682303. Het pastoresteam en onze vrijwilligers staan graag voor jullie klaar!