Terugkomviering Dopelingen Vijf Heiligen Parochie

Alle kinderen die in 2017 zijn gedoopt kwamen zondag 4 februari, samen met hun ouders, broertjes en zusjes, peetouders, opa's en oma's, familieleden en vrienden bij elkaar in de H. Gummaruskerk te Wagenberg.

De Bijeenkomst had het karakter van terugzien, herkenning, bijpraten, het 'wij'-gevoel bij onze parochie te horen en ons geloof in God en Jezus.

Na afloop was er nog tijd voor ontmoeting met koffie/thee/limonade en lekkers.

{gallery}terugkomviering{/gallery}