Naar de kerk in Made

Het zal u niet ontgaan zijn dat er veel bouwactiviteiten gaande zijn rondom de H. Bernarduskerk. De Bernarduskerk wordt omgevormd naar het nieuwe sociale en culturele hart van Made. Naar de kerk gaan in Made veranderd hiermee. Leden van de Vijf Heiligen Parochie ontvingen een persoonlijke brief over deze verandering.

image.jpeg

Vieringen en diensten in Maria Magdalena kapel in Made

In de toekomst gaan we de vieringen en diensten in Made houden in de kleinere Maria Magdalenakapel. Zo blijven we kerken op een mooie en unieke locatie. De Maria Magdalenakapel is echter nog niet geschikt. Daarom start binnenkort de verbouwing van deze kapel. We streven ernaar om eind 2023 u welkom te mogen heten in de vernieuwde Maria Magdalena kapel.

Waar kan ik nu naar de kerk in Made?

Tijdens de verbouwing van de H. Bernarduskerk en de Maria Magdalenakapel vinden de vieringen en diensten plaats in zorgcentrum "De Wijngaerd", Cyclaamhof in Made. Iedere zondagochtend om 09.30 uur zal een van de leden van het pastoresteam van de Vijf Heiligen Parochie voorgaan in onze vieringen. Na afloop van de vieringen kunnen we elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee. Het parochiebestuur verwelkomt u binnenkort graag in zorgcentrum “De Wijngaerd”.

Openingstijden Parochiekantoor

Het parochiekantoor zal tijdens de verbouwing op de gebruikelijke tijden open zijn. De gastvrouwen heten u van harte welkom voor het opgeven van een misintentie, een praatje of een kopje koffie. Ook Jolanda zal op haar vertrouwde plekje aanwezig zijn.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem gerust contact op met een van onze bestuursleden via het secretariaat,

Kerkstraat 6
4921 BB Made