Kerkhof in Hooge Zwaluwe herbestraat

20211111 hardwerkende vrijwilligers proberen zoveel mogelijk tegels te redden

De begraafplaats in Hooge Zwaluwe heeft een mooie upgrade gekregen. Samen met de vrijwilligers van de Vijf Heiligen Parochie heeft firma Graaumans veel werk verzet met een geweldig resultaat.

De Katholieke gemeenschap in Hooge Zwaluwe dankt allen die deze mooie upgrade van de begraafplaats in Hooge Zwaluwe financieel mogelijk hebben gemaakt. Naast de nabestaanden, die regelmatig hun dierbaren bezoeken, zullen ook andere bezoekers kunnen genieten van de mooie rustige plek naast de (voorheen) H. Willibrorduskerk.

Herbestrating kerkhof

Al jaren waren de paden op het kerkhof in Hooge Zwaluwe slecht begaanbaar. Zeker voor mensen met een rollator of rolstoel.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden heeft het bestuur besloten om de tegels te hergebruiken. Een gescheurde tegel werd vervangen door een tweedehands tegel. En voor de afscheidsplaats werden nieuwe tegels gebruikt.
Dit is een hele mooie plek geworden.

Om een goed resultaat met herbestrating te krijgen is er vooraf aan de herbestrating door een aantal vrijwilligers veel werk verzet om te tegels schoon te krijgen. Toen bleek dat er veel tegels flink gescheurd waren en zijn er nog tweedehands tegels aangeschaft.

Door de firma Graaumans is samen met de vrijwilligers veel werk verzet met een geweldig resultaat.

Bekijk alle foto's op onze facebookpagina.