Aangepaste openingstijden

Gedurende de Lockdown zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Vieringen in de Vijf Heiligen Parochie in tijden van corona

CoronaIn de drie kerken van onze Vijf Heiligen Parochie vieren we al enige tijd met maximaal 30 kerkgangers.

Uit ervaring blijkt dat dit aantal zelden wordt overschreden. Inschrijven is niet noodzakelijk. U hoeft niet meer vooraf te bellen of mailen. Inschrijven bij binnenkomst is wordt wel gevraagd. Wij volgen bij dit alles de richtlijnen van de overheid en van de Nederlandse bisschoppen.

Wilt u meer informatie?