Aangepaste openingstijden

Gedurende de Lockdown zijn de kantoren van de Vijf Heiligen Parochie zeer beperkt geopend voor noodzakelijke werkzaamheden. Er zal helaas geen ruimte zijn om zomaar binnen te lopen of koffie te drinken.

U kunt ons uiteraard altijd bereiken via info@naardekerk.nl of een afspraak maken.

Eerste Heilige Communie

Communie 2019

Door de coronapandemie zijn de eerste communievieringen voor 2020 komen te vervallen. De communicanten van 2020 zijn nu welkom op 30 mei in de Bernarduskerk te Made.

De eerste viering is om 9.30 uur en een tweede viering om 11.30 uur. Beide vieringen zijn alleen toegankelijk voor de naaste familieleden, kunnen via een live stream thuis worden gevolgd. De communicanten van 2021 zullen volgend jaar, 2022, hun eerste heilige communie doen.

Lees meer op Eerste Heilige Communie