Vijf Heiligen Parochie

SAMEN MET ANDEREN OP WEG GAAN

Fotoalbum

LivingspiritParochieel gezinskoor Living Spirit

Het Parochieel gezinskoor Living Spirit heeft als thuisbasis de Bernarduskerk in Made. Naast het repeteren zingen zij tijdens de Kinderkerkvieringen in de kerk en organiseren zij ook leuke activiteiten. Een speciaal koor met kinderen, ouders, veel gezelligheid en...............op zoek naar nieuwe leden vanuit de gehele parochie!!

Contactpersoon: Ramona de Jong: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Achtergrondinformatie

In de zomer van 2014 is gestart met een nieuw parochieel gezinskoor; Living Spirit. De repitities zijn in de sacristie van de Bernarduskerk te Made, iedere vrijdagavond van 18:30 uur tot 19:30 uur.

Wij zijn op zoek naar kinderen in de leeftijd vanaf groep 4 tot......... zolang je zingen leuk vindt. Daar horen ook ouders of opa's en oma's bij!!

Lijkt het je wat en wil je meedoen of eens een kijkje komen nemen?

Meld je aan bij: Ramona de Jong: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook hebben zij een facebook-pagina waar je een kijkje kunt nemen wat zij allemaal doen.

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok