livingspiritParochieel gezinskoor Living Spirit

Het Parochieel gezinskoor Living Spirit heeft als thuisbasis de Bernarduskerk in Made, maar zingt ook in de andere kerken van onze parochie.

Naast het repeteren zingen zij tijdens de reguliere vieringen in de kerk en vieringen speciaal bestemd voor kinderen rondom de feestdagen en communievoorbereiding. Ook organiseren zij leuke activiteiten door het jaar heen.
Een speciaal koor met kinderen, ouders, veel gezelligheid en...............op zoek naar nieuwe leden vanuit de gehele parochie!!

Achtergrondinformatie

IIn de zomer van 2014 is gestart met een nieuw parochieel gezinskoor; Living Spirit.
De repetities zijn in de sacristie van de Bernarduskerk te Made, iedere vrijdagavond van 18:30 uur tot 20:00 uur. Met uitzondering van de schoolvakanties.
Wij zijn op zoek naar kinderen in de leeftijd vanaf groep 4 tot......... zolang je zingen leuk vindt.
Daar horen ook ouders of opa's en oma's bij!!

Lijkt het je wat en wil je meedoen of eens een kijkje komen nemen?

Ook hebben zij een facebook-pagina waar je een kijkje kunt nemen wat zij allemaal doen.