Vijf Heiligen Parochie

SAMEN MET ANDEREN OP WEG GAAN

Fotoalbum

anthonysingers 2017Anthony Singers Terheijden

Het repertoire van het koor is nog steeds jongerenkoor-achtig, maar daarnaast zingt het ook populaire songs. Het koor heeft in het verleden een aantal gospel-workshops georganiseerd, waardoor ook gospel-liederen in het repertoire zijn opgenomen.

Ongeveer 1 maal per maand verzorgt het koor een dienst in de eigen parochiekerk. Daarnaast komt het regelmatig voor dat het koor elders te beluisteren is. Deze zangactiviteiten "buitenshuis" vinden o.a. plaats in ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook concerten, activiteiten met andere koren of samenwerking met de harmonie horen hierbij.
In november 2016 organiseerde AST een geslaagd concert in het Witte Kerkje.

 

Achtergrondinformatie

Het koor Anthony Singers Terheijden is opgericht op 14 december 1969 als jongerenkoor van de parochie H. Antonius Abt in Terheijden. Aangezien enkele leden van het eerste uur nog steeds lid zijn, is de omschrijving "jongerenkoor" niet echt meer van toepassing. Het koor mag zich echter gelukkig prijzen dat er nog steeds de nodige jongeren lid zijn. Op dit moment telt het koor ca. 30 leden. Het koor staat sinds 2015 onder leiding van dirigent Nadia Rutkovska.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.