blasiuskoorDameskoor Blasius

Sinds 1 mei 2008 bestaat het dameskoor van de voormalige Blasiuskerk. Het koor repeteert elke donderdagavond in cultureel centrum 'De Mayboom' in Made.

Nieuwe leden zijn natuurlijk altijd van harte welkom. Kom dus gerust eens kijken op een donderdagavond.

Achtergrondinformatie

De repetitie begint om 19.00 uur tot 20.30 uur en begint altijd met het opwarmen van de stemmen. Na het inzingen is het tijd om nieuw repertoire in te studeren of bestaand repertoire nog eens goed door te nemen. Zeker op de donderdag voorafgaand aan een viering, nemen we alles nog eens grondig door. Tegen het eind van de repetitie wordt er altijd een lied gezongen dat het gehele koor goed kent, zodat iedereen om 20.30 uur zingend naar huis gaat.