Werkgroep Peuter-/Kleutervieringen zoekt versterking!

vrijwilligers

De werkgroep Peuter-/Kleutervieringen is op zoek naar versterking. Wie doet er met ons mee? Aarzel niet en neem contact met ons op.

De werkgroep, die al sinds jaar en dag zorgde voor de aanmaak van de vieringen, had al jaren geen nieuwe instroom gekend en de laatste leden namen afscheid met Pasen 2019.

Een oproep tot de opzet van een nieuwe werkgroep heeft tot op heden niets opgeleverd. Rudy Romme, een vader van een gezin met jonge kinderen en Gerard Oostveen, pastoraal werker van de parochie hebben met elkaar de situatie besproken en zouden wel wat gelegenheid willen scheppen voor een opstart van nieuwe initiatieven op dit gebied.

Lees meer...