Werkgroep Peuter-/Kleutervieringen versterkt en gaat door!

vrijwilligers

De oproep om te komen tot een nieuwe werkgroep Peuter- en Kleutervieringen heeft succes gehad!

Naast de pastoraal werker Gerard Oostveen hebben drie ouders van de doelgroep zich aangemeld omdat zij het belangrijk vinden een paar keer per jaar een viering voor peuters en kleuters en hun broertjes, zusjes en ouders aan te bieden in onze Vijf Heiligen Parochie.

Het eerste project is de peuter- en kleuterviering op Eerste Kerstdag om 11.30 uur in de kerk van Sint Antonius Abt in Terheijden.
Daarnaast zijn er al plannen om op Paaszaterdag vroeg op de avond een viering aan te bieden in de sfeer van spelen en vieren rond de nieuwe Paaskaars.

Doe en denk ook met ons mee!
De werkgroep kan nog wel meer versterking kan gebruiken. Iedereen van harte welkom om zich aan te sluiten bij dit werkverband.
Je bent in ieder geval van harte welkom om het eens te proberen! Daarna ga je gewoon niet meer weg, want zo zijn wij ook begonnen! Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Gerard Oostveen. Of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan natuurlijk ook naar 06-10369259.

Graag tot ziens,
Gwenda, Linda, Rudy en Gerard.

Lees meer...