Bijzondere Projecten en Activiteiten

Vormselproject ‘God gaat altijd met je mee’

tegel vormsel glasinlood

Vanwege het vertrek van pastoraalwerker Han Geppaart en het daarmee kleiner worden van het pastoraal team én bovendien het kleiner worden van de vormselwerkgroep verandert ook de voorbereiding op het vormsel in onze parochie. Alle vormelingen in onze parochie nodigen wij uit om aan te sluiten bij het vormselproject ‘God gaat altijd met je mee’ van de parochie Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in Prinsenbeek en de Nazarethparochie in Breda.

Voorbereiding en opgave
Al in de laatste weken van dit schooljaar hebben de kinderen uit groep 7 via de basisscholen een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het Vormsel. De voorbereidingen op het Vormsel starten in september. INSCHRIJVING IS MOGELIJK TOT 28 JUNI.

Heeft uw kind geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u dit aanvragen bij de werkgroep vormselvoorbereiding van de parochie. Deze is via e-mail bereikbaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie over het Vormsel en aanmelden lees je op de website van de Parochie Maria Magdalena: https://parochiemariamagdalena.nl/vormsel/

Informatiebijeenkomst

Op donderdag 13 juni is er een informatie-avond voor ouders. Om 20.00 uur in de sacristie van de kerk OLV ten Hemelopneming in Prinsenbeek (Markt 32, 4841 AC Prinsenbeek). Op deze informatieavond wordt het Vormselproject verder uitgelegd. Ook is er gelegenheid om uw kind aan te melden voor het Vormsel.

Voorwaarden en kosten

Meer informatie Ok