Lid van het parochiebestuur
Iets voor jou?

We zoeken iemand, een vrouw of een man, die belangstelling heeft om lid te worden van het bestuur van de Vijf Heiligen Parochie. Een bestuurslid wordt benoemd voor vier jaar, welke termijn éénmaal kan verlengd worden. De termijn van bestuurslid Anton Weterings zit er binnenkort op, dus zoeken wij een opvolg(st)er.

Het bestuur functioneert goed en prettig. Elke maand – meestal woensdags – wordt er ’s middags in Made vergaderd. Het bestuur bestaat uit zeven mensen: Vincent Schoenmakers, José Mureau, Lianne de Wijs, Ad van Alphen, Anton Weterings, Kees Kwaaitaal, Pierre Gruca. Ook Jolanda van Bragt, de teamassistente, neemt aan de vergaderingen deel. Zo zijn bijna alle geloofsgemeenschappen (Terheijden, Wagenberg, Made en Hooge-Zwaluwe) in het bestuur vertegenwoordigd. Daar streven we ook naar.

Taken parochiebestuur:

• Beheer van de kerkelijke goederen
  • De zakelijke voorwaarden scheppen voor het pastoraat in de parochie
  • Het pastoraal team adviseren in pastorale zaken
  • En dan passeert er veel: de zorg voor de drie kerken, nu en in de toekomst, de secretariaten, jaarrekening en begroting, kerkbalans elk jaar, werkgeverschap, vrijwilligersbeleid, enz.

Is het iets voor jou? Wil je er over denken? Wil je erover spreken?

Dat laatste kan bij elk bovengenoemde bestuursleden. Je kunt ook een briefje doen in de brievenbus van de secretariaten in Made, Wagenberg of Terheijden, - met de tekst: Aan het parochiebestuur, ik wil me wel oriënteren op het lidmaatschap van het parochiebestuur. Dan nemen wij contact op. Een e-mail sturen kan ook naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken naar je uit.

De leden van het bovengenoemd parochiebestuur
maart 2019

Meer informatie Ok