Terugkombijeenkomst Vormselwerkgroep

Op woensdag 13 maart werd het vormselproject voor het jaar 2018-2019 afgesloten. Belangrijk onderdeel van de voorbereiding is de keuze van een goed doel door de vormelingen. Voor dit goede doel worden door de kinderen acties bedacht om geld in te zamelen. Dit jaar werd als goede doel gekozen PrentenboekPlus.

Tijdens deze terugkombijeenkomst werd de cheque, met het bedrag dat door de acties van de vormelingen werd ingezameld, tezamen met het geld dat tijdens de collectes rond de kerst werd opgehaald, uitgereikt aan Colette Pelt, oprichtster en directeur van PrentenboekPlus.

In totaal het fantastische bedrag van €3.539,93. Heel goed gedaan!

Colette Pelt was zeer aangenaam verrast door het mooie bedrag. Na de uitreiking van de cheque vertelde ze waar ze het geld voor gaan gebruiken: voor een nieuw boek, het Circusboek voor blinden. Met deze bijeenkomst werd het vormselproject voor het jaar 2018-2019 afgesloten.

We kijken weer met veel genoegen en tevredenheid terug op een geslaagde voorbereiding en op een prachtige Vormselviering. Met dit Vormsel is door de vormelingen een nieuwe stap gezet in hun leven samen met God. We hopen jullie in de toekomst nog vaak in onze kerk en elders te ontmoeten.

Vormselproject1819