Gezocht:
Enthousiaste mensen die mee willen werken aan een goed onderhouden begraafplaats in Terheijden

Vrijwilligers begraafplaats Terheijden foto

Werkt u graag in de buitenlucht? Vindt u het belangrijk dat de rustplaats voor onze overledenen er netjes en waardig uitziet? Wilt u actief betrokken zijn bij de samenleving? Kom dan de groep vrijwilligers versterken die zich iedere week een dagdeel inzet om de R.K. begraafplaats bij de Antonius Abtkerk netjes en waardig te houden.

Naast het reguliere onderhoud van schoffelen, harken, grasmaaien, snoeien en bladblazen bekijkt de groep met elkaar ook de mogelijkheden om het kerkhof nog gebruiksvriendelijker te maken. Zij creëren graag een mooie, vredige plek voor de overledenen, nabestaanden en de bezoekers.

Thijs van Oosterhout, Ad Havermans, Ad Lievens, Arie Diepstraten, Henk van Ginneken, Rien Brenters, Rob Geerards , Ad van Beek en Nelly van Beek zouden nog graag enkele collega-vrijwilligers er bij hebben.

De groep neemt gezamenlijk de beslissingen rond de activiteiten in samenwerking met het parochiebestuur.
De coördinatie ligt bij Ad van Beek, met op de achtergrond nog steeds de drijvende kracht van Toon van Oosterhout.
Wilt u meer weten of komt u graag eerst eens even kijken, neem dan contact op met Ad van Beek. 076-5931878 of 06-28332510 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twijfel niet en kom gerust eens langs op woensdagmorgen tussen 9 u 30 en 12.00 uur en maak een praatje met de mensen op de werkplek. U bent meer dan welkom!