Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor de Peuter-Kleuter- en Kinderkerkactiviteiten

Pinksterviering2017

De werkgroep 'Peuter-Kleuterkerk en Kinderkerk' is op zoek naar versterking om de Gezinsvieringen en Kleutervieringen mede te organiseren. Daarom: wie zich aangesproken weet, kan zich vandaag nog melden op het parochiecentrum!

De werkgroep 'Peuter-Kleuterkerk en Kinderkerk' organiseert speelse, leuke en inspirerende activiteiten voor peuters/kleuters en kinderen vanaf +6/7 jaar tot +12 jaar en hun ouders. Lees hier meer over op Peuter-Kleuterkerk en Kinderkerk

Op dit moment staan er op de hoogfeesten van Kerstmis en Pasen nog steeds Gezinsvieringen en Kleutervieringen op het programma, maar de voorbereiding daarvan wordt door slechts een enkeling gedragen.

Interesse?

Heb je interesse of wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met de Vijf Heiligen Parochie. Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar tel. 0162-682303. Ook zijn we op Facebook te vinden. Zoek op 'Vijf Heiligen Parochie' en like ons om zo van alle informate en foto's op de hoogte te blijven.

Meer informatie Ok