Vijf Heiligen Parochie

SAMEN MET ANDEREN OP WEG GAAN

WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE VIJF HEILIGEN PAROCHIE

U bent welkom voor vieringen, ontmoetingen of een gesprek met pastorale beroepskrachten en vrijwilligers.

Voor dringende pastorale hulp: 
Tel.06-51490011

Agenda

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
8
9
12
15
16
17
18
19
22
24
25
26
30
31

Zoeken

Fotoalbum

Zondag 9 september: Viering Maria geboorte: feest!

mariabeeldOp zondagochtend 9 september is er een viering in de Bernarduskerk te Made om 9.30 uur. De viering bij het feest van Maria Geboorte onder het thema: “Maria geboorte: feest! Maria, de wieg van ons Godsgeloof”.

Na de viering is er koffie en thee om elkaar te ontmoeten en kennis te maken met de pater. U bent daarvoor allen van harte welkom.

Lees meer...

Wijziging aanvangstijden vieringen per 1 oktober 2018

logo

Na wisseling in het pastoraal team en door het afnemen van het aantal voorgangers was het parochiebestuur en het pastoraal team genoodzaakt te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om de invulling van de weekendvieringen te waarborgen.

Na overleg met een groot aantal betrokken groepen binnen de liturgie is de volgende oplossing gevonden. We begrijpen dat dit voor veel mensen een grote verandering is in het ritme van de zondag, maar we hopen op uw begrip en we zien u graag in één van onze vieringen.

 

Wijziging aanvangstijden vieringen per 1 oktober 2018

Afscheid van Pastoraal werker Han Geppaart

foto han1

Met ingang van 1 september 2018 zal Drs. Han Geppaart, pastoraal werker onze parochie verlaten. Hij gaat met gelijke datum zijn pastoraal werk voortzetten in de parochies Nazareth te Breda en O.L. Vrouw ten Hemelopneming te Prinsenbeek.

 

Han Geppaart heeft in de Vijf Heiligen Parochie negen jaar op een intense en gelovig-betrokken wijze gewerkt. Zo heeft hij veel voor mensen betekend. We zijn hem zeer dankbaar. In een Eucharistieviering op zondag 26 augustus 2018, om 9.30 uur in de Gummaruskerk te Wagenberg hebben we afscheid genomen. Aansluitend aan de viering was er tot 13.00 uur - met koffie en thee - gelegenheid om Han Geppaart te danken en elkaar te ontmoeten.

Bijgesloten treft u een woordje van dank van pastoraal werker Han Geppaart: Dankwoord Han Geppaart.

Tijdens de viering van 26 augustus zijn er mooie foto’s geschoten, die treft u in onderstaande link: afscheid Han Geppaart.

 Han Geppaart

 

Lees meer...

Nieuws uit de bestuursvergadering juli 2018

logo

  • Het Pastoraal team met o.a. Dhr. Anton Braat en Mw. Giny van de Korput pakken de oecumenische vieringen in de parochie op
  • Parochiebestuur; afscheidsviering Han Geppaart vindt plaats op 26 augustus 2018 om 9:30 uur in de H. Gummaruskerk te Wagenberg
  • Korenoverleg: 6 januari 2019 een eucharistieviering met alle parochiekoren en aansluitende nieuwjaarsreceptie in Made
  • Stichting Behoud De Antonius Abt: 9 september de officiële start van 'De Abt'
  • Korte mededelingen

Lees meer...

tegel vormsel glasinloodVormselproject ‘God gaat altijd met je mee'

Vanwege het vertrek van pastoraalwerker Han Geppaart en het daarmee kleiner worden van het pastoraal team, én bovendien het kleiner worden van de vormselwerkgroep verandert ook de voorbereiding op het vormsel.

Het project ‘Spirit-4-you’ komt te vervallen. Alle vormelingen worden uitgenodigd aan te sluiten bij het vormselproject ‘God gaat altijd met je mee’ van de parochie Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming in Prinsenbeek en de Nazarethparochie in Breda.
Het vormsel en de voorbereiding daarop hebben plaats in Prinsenbeek en twee keer in onze eigen Vijf Heiligen Parochie.

Op dinsdag 4 september is er een informatiebijeenkomst in de sacristie van de kerk OLV ten Hemelopneming in Prinsenbeek om 20.00 uur.

Overigens zal Han Geppaart, die in deze parochie gaat werken, het vormselproject mee begeleiden.

Aanmelden kan via deze website.

Lees meer...